Erhvervshus Sjælland

Årets iværksætter event


Dato og tid

Onsdag d. 31. oktober 2018 kl. 08:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 30. oktober 2018 kl. 14:35

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted
Denmark

Arrangør

Vækstfabrikkerne, Ringsted Erhverv og DANA
+45 3155 3035
info@vaekstfabrikkerne.dk

 

Iværksætteri og sociale medier

Vækstfabrikkerne afholder årets iværksætter event i samarbejde med Ringsted Erhverv og DANA - A-kasse for selvstændige. 

Kom til gratis arrangement om iværksætteri og sociale medier, hvor du bl.a. kan høre Martin Thorborg fortælle sin egen historie og få en peptalk i det at starte sin egen virksomhed med mange konkrete tips og eksempler. Hør Leif Carlsen fortælle om at finde din virksomheds WHY og deltag på en af tre intensive workshops om viralt content, SEO og Adwords og Instagram.

Du får desuden mulighed for at netværke med en masse andre iværksættere.


Program:

08.30  - 09.00: Check in og morgenmad
09.00 - 09.15: Velkomst
09.15 - 09.30: Mød en iværksætter - Martin Nordlund
09.30 - 11.00: Leif Carlsen – Find dit why 

11.00


-


12.30:


Frokost

12.30 - 13.45:
Martin Thorborg 
- Iværksætter til jeg dør!

13.45 - 14.00 Uddeling af prisen Vækstfabrikkernes Iværksætter Pris
14.00 - 14.45: Kaffe, kage og netværk

Netværk med andre iværksættere, og få mulighed for at tale med vores samarbejdspartnere ved faciliteret netværksborde og få nye samarbejdspartnere. 
14.45 - 15.45: Digitale spor
      Spor 1: Viralt content v. Alex Sabour (OBS. spor på engelsk)
Hør fra en af Danmarks førende og prisvindende bureau indenfor viral marketing om, hvad der skal til for at få dit indhold til at gå viralt på de sociale medier og få gode råd med hjem.
     


Spor 2:
SEO og Adwords v. Thomas Sloth
Oplæg om de vigtigste elementer indenfor SEO og Google Ads. Du får af vide, hvordan du undgår fælderne og får gode råd til at øge din omsætning og blive fundet på google med Premier Google Partner Thomas Sloth.

      Spor 3: Instagram som salgskanal v. Mindrocket
En begynder workshop om Instagram som salgskanal, hvor der arbejdes med hashtags, følgere og indhold. 
16.00  

Take aways:
      Vi runder dagen af med at give dig de vigtigste take aways fra dagens indlægsholdere, så du kan gå fra dagen med et godt overblik. inkl. de væsenligste take aways. 

Vi hører fra DANA - A-kasse for selvstændige

Vi trækker lod om diverse præmier


Vi tager forbehold for ændringer i programmet.Tilmeldingsinformation
Det er gratis at deltage, men vi opkræver et no-show fee på 300 kr. per person. Når du tilmelder dig, skal du vælge hvilken workshop du ønsker at deltage på - først til mølle.

 
Kort om vores oplægsholdere

Martin Thorborg:
Martin Thorborg er Danmarks mest kendte serieiværksætter og er i dag adm. direktør i virksomheden Dinero. Han lever og ånder for at starte nye virksomheder op og har siden 1993 været med til at starte mere end 30 virksomheder. Selv siger Martin at han brænder for at skabe grobund for at andre iværksættere kan få succes med deres virksomhed.

 

Leif Carlsen: 
Leif er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. 

 


Alex Sabour:

Amerikanske Alex Sabour er social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter – pt. som partner i Gorilla Media. Alexs firma er et af få i Danmark med ekspertise i at producere viralt content. Gorilla Media har modtaget mange nomineringer for deres arbejde og vundet med deres virale video #JegErDansk. 

 

Thomas Sloth:
Onlineekspert, Thomas Sloth driver virksomheden i-Strategi, der beskæftiger sig med professionel rådgivning om online markedsføring og webshops. Som certificeret Google-partner og erfaren rådgiver stiller Thomas skarpt på SEO & SEM.

 
Tanya Dick, MindRocket:

Gennem kurser og rådgivning hjælper Tanya Dick små og mellemstore virksomheder med brand-opbygning via sociale medier. Tanya er knivskarp, når det kommer til indhold og kommunikation på sociale medier og vil vejlede i brugen af Instagram.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vækstfabrikkerne, Ringsted Erhverv og DANA
+45 3155 3035
info@vaekstfabrikkerne.dk