Erhvervshus Sjælland logo

WEBINAR: Vejledning til ansøgning om lønkompensation for lønmodtagere


Dato og tid

Fredag d. 27. marts 2020 kl. 10:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. marts 2020 kl. 09:00

Sted

Webinar, , Webinar

WEBINAR: Vejledning til ansøgning om lønkompensation for lønmodtagere
Der forventes et stort pres på virksomhederne i kølvandet på coronasituationen; og regeringen er i gang med at udrulle en række forskellige hjælpepakker.

Erhvervshus Sjælland inviterer virksomheder med CVR nr. i region Sjælland til et webinar, hvor vores ekspert gennemgår hjælpepakken: Midlertidig lønkompensation for lønmodtagere på det private arbejdsmarked.

Er du en privat virksomhed, der er ekstraordinært hårdt økonomisk ramt som følge af coronavirus/covid-19, og som derfor står over for at varsle afskedigelser for minimum 30 % af medarbejderstaben eller mere end 50 ansatte? Så er denne støtteordning for dig. 

Vi gennemgår ansøgninsprocessen og spørgsmål og svar om midlertidig lønkompensationsordning til virksomhederne for fyringstruede lønmodtagere.

Der vil være god mulighed for at stille uddybende spørgsmål. 

Tilmeld dig her på siden og du vil kort inden mødet modtage en invitation med et link til et møde på platformen Zoom, som er super nem at tilgå. 

OBS! Fik du ikke en plads på webinaret? Vi oprettet et ekstra webinar med samme indhold inden længe, hold øje med vores events. 

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 3155 3035
info@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 3155 3035
info@ehsj.dk