Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Trends der hjælper din virksomhed videre


Dato og tid

Torsdag d. 20. august 2020 kl. 13:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. august 2020 kl. 11:55

Sted

Webinar Webinar

Trends der hjælper din virksomhed videre


ArrangementsbeskrivelseCorona-krisen har skabt nye tendenser og forandret virksomhedernes omverden. Men hvilke tendenser skal du tage højde for, når du løfter din virksomhed ud af Corona-tiden og ind i en ny verden?


Midt i den rivende udvikling er der altid nogle fællestræk, man skal forholde sig til. Kom til en times webinar med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, som giver dig et unikt indblik i de trends, som rammer dig som virksomhedsejer.

 
Og nej, alt nyt er ikke godt. Faktisk er ”godt købmandskab”, ”god opførsel” og ”ekstraordinær service” godt på vej tilbage som kernen i, hvordan man driver forretning. Coronakrisen har nemlig lært os at sætte pris på det ægte, det nære og det lokale. 
 
Men glem aldrig, at din virksomhed er eksponeret som aldrig før, så du bliver set overalt. Beslut dig derfor for, hvem du er, og hvad du sælger. Og hold fast i det. For fremtidens kunder hader at blive forvirrede. 
 
Alt det og meget mere får du et indblik i, når en af Danmarks førende fremtidsforskere ser på, hvad du kommer til at forholde dig til. 
 
Kom med, og få et kig i krystalkuglen med faglige øjne!

Mød fremtidsforsker Anne Skare Nielsen

ER DET EN GURU? ER DET ET ORAKEL?
Det er bare Anne Skare Nielsen - en af verdens bedste fremtidsforskere. Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Så har du den form Anne blev skabt i. Annes eget favoritcitat: “Du kan altid gå i panik senere”​


Webinaret afholdes af 
Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 55 35 30 35
info@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 55 35 30 35
info@ehsj.dk