Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Invitation til ENDIS-webinar


Dato og tid

Fredag d. 12. februar 2021 kl. 13:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 12. februar 2021 kl. 09:00

Sted

Webinar - online, Via link, Online Online Webinar - online
Via link
Online Online

Invitation til ENDIS-webinar


Arrangementsbeskrivelse

Er du privat rådgiver, og vil du være med til, at din ekspertise styrker virksomheder i region Sjælland? Kom til webinar og lær, hvordan du registrerer dig som rådgiver – og så er du klar til at give tilbud til SMV’ere, der med op til 100.000 kr. i tilskud fra EUs regionalfond via Erhvervshus Sjælland skal udvikle sig og udarbejde planer til vækst.

Sjællandske virksomheder kan få tilskud på op til 100.000 kr. til køb af de private rådgivningsydelser. Tilskud gives helt konkret til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden, der er nødvendige for at sikre udvikling og vækst i virksomheden. Det sker igennem Erhvervshusenes nationale indsats smv PRO. Som rådgiver kan du hjælpe SMV’er med at nå deres mål, men først skal du registreres som leverandør af rådgivningsydelser.

Kom til webinar og hør, hvordan du bliver oprettet i Smv PROs indkøbssystem - ENDIS.

Hvad får du?

På webinaret gennemgår vi, hvordan du registrerer dig som rådgiver. Du lærer også mere om den indsats, der uddeler tilskudsmidlerne – nemlig smv PRO – og du ser en række eksempler på, hvordan rådgivere har hjulpet virksomheder i smv PRO, som er en national indsats. Det betyder, at du igennem indkøbsportalen også får mulighed for at byde på opgaver fra SMV’er i resten af landet.

Når webinaret er færdigt, er du klar til at registrere dig som rådgiver. Kom og vær med, så du kan blive en af de professionelle rådgivere, der hjælper region Sjællands små og mellemstore virksomheder i mål med deres udviklingsplaner.

Link til webinar sendes dagen forinden arrangementdatoen.

Har du spørgsmål til arrangementet?
Kontakt Carsten Holløse for mere information.
Tlf.: 41886626
E-mail: cho@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 5535 3035
info@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 5535 3035
info@ehsj.dk