Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Rådgivercafé for iværksættere i Solrød Kommune


Dato og tid

Onsdag d. 9. marts 2022 kl. 16:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 4. marts 2022 kl. 12:00

Sted

Solrød Erhvervsservice, Karlstrupvej 56, 2680 Solrød Strand Solrød Erhvervsservice
Karlstrupvej 56
2680 Solrød Strand

Rådgivercafé for iværksættere i Solrød Kommune


Arrangementsbeskrivelse
Rådgivercafé for iværksættere
i Solrød Kommune 


9. marts 2022 kl. 16.00 - 18.30

Er du iværksætter og går du og tumler med nogle spørgsmål? Få gratis sparring med lokale rådgivere!

Hvis du er iværksætter eller går med tanker om at starte virksomhed, er der mange spørgsmål at tage stilling til. Derfor inviterer vi til rådgivercafé onsdag d. 9. marts kl. 16.00 – 18.30 i Solrød Erhvervsservice, hvor du kan få gratis sparring fra lokale rådgivere.

I rådgivercaféen møder du lokale, professionelle rådgivere, som kan svare på dine spørgsmål om f.eks. skat, virksomhedsform, moms, ejeraftaler, erhvervslejekontrakter, valg af sociale medier og hjemmeside eller hvordan du gør dig klar til mødet med banken, og meget mere.

Book en tid til gratis sparring og rådgivning hos én eller alle rådgiverne.

Du skal vælge, hvilke rådgivere du vil tale med, når du tilmelder dig til højre. Der kan maksimalt bookes én tid hos hver rådgiver, og du er velkommen til at booke hos alle fire.

Vi serverer kaffe, vand og snack og mens du venter, kan du tale med Solrød Erhvervsservices iværksætterkonsulent Mette Østergaard, eller møde andre iværksættere. Der er gode parkeringsmuligheder på adressen.

 

Mød rådgiverne

Anders Bovall
Direktør i BDNordic


BDNORDIC er et reklame- og kommunikationsbureau med beliggenhed i Solrød Strand. De arbejder strategisk, kommunikativt og visuelt og her kernekompetencer indenfor strategi, brandudvikling, appdesign, sociale medier, hjemmeside opbygning og optimering, tekstforfatning, markedsanalyser, video, webshop og meget mere.

Læs mere på www.bdnordic.com

Henrik Skoglund
Advokat, FV Advokatfirma i SolrødSom erhvervsdrivende vil der fra tid til anden være en række forskellige forhold, der kræver juridisk bistand. Henrik hjælper små og mellemstore virksomheder med de juridiske udfordringer, der kan opstå i hverdagen.

Læs mere på www.fva.dk/

Anne-Mette Sivertsen
Erhvervsrådgiver, Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge

Anne-Mette sidder til dagligt at arbejder med erhvervsrådgivning hos Sparekassen Sjælland-Fyn og kan hjælpe dig med spørgsmål indenfor likviditet og betalinger, finansiering, investering. Få sparring på alle dine spørgsmål vedr. både muligheder og udfordringerne i at balancere privat- og virksomhedsøkonomien og alt du skal vide for at være klar et møde med banken.

Læs mere på www.spks.dk/erhverv 

Andreas Sørup Jepsen
Revisor, Beierholm KøgeBeierholms iværksættergruppe består af erfarne revisorer og rådgivere med en fælles mission om at gøre det let for iværksættere at koncentrere sig om det, de brænder for. Få sparring af Andreas på bl.a. regnskab og revision, svar på spørgsmål om skat, moms og afgifter og meget mere, så du kan træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger for din virksomhed.

Læs mere på www.beierholm.dk/startups

 

Tilmeld dig og book sparring med rådgiverne til højre. Du kan maksimalt booke én tid hos hver rådgiver og du er velkommen til at booke hos alle fire.

Følg os på Facebook

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Solrød Erhvervsservice
Tlf: +45 5372 7102
mos@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Solrød Erhvervsservice
Tlf: +45 5372 7102
mos@ehsj.dk