Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Morgenbriefing | Sådan griber du det tyske marked an


Dato og tid

Torsdag d. 31. marts 2022 kl. 09:00 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. marts 2022 kl. 12:00

Sted

Webinar Webinar

Morgenbriefing | Sådan griber du det tyske marked an


Drømmer du om at udvide din virksomhed til det tyske marked? Så vil vi gerne dele et par hurtige gode råd med dig om, hvordan du griber det tyske marked an. Deltag på vores korte morgenbrief og bliv klogere!
Vidste du, at tyskerne ikke primært kigger på dit produkt? De kigger på risiko!


Tyskland fungerer nemlig ikke som det danske marked, og derfor ender mange virksomheder med at give op, inden de kommer i gang på det tyske marked. I denne Morgenbriefing kan du nyde morgenkaffen, mens vores forretningsudvikler, Steffen Leth Møller, guider dig uden om potentielle faldgruber og giver dig grundstenen til succes på det tyske marked.

På morgenbriefet får du:

  • Hurtig og overskuelig viden om risikominimering, som gør dig bedre i stand til at gøre succes på det tyske marked
  • 5 konkrete råd til, hvordan du risikominimerer
  • Et indblik i virksomheden Krea Deluxe ApS, som deler deres konkrete erfaringer med risikominimering på det tyske marked, bl.a. ved at tilføre de rette kompetencer  
Om Steffen Leth Møller

Steffen er forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland, hvor han hjælper virksomheder med at realisere deres drømme, når det kommer til eksport og samarbejder på det tyske marked.

Derudover har han 25 års erfaring med teknisk eksportsalg, navnlig i Tyskland og har ledelses- og bestyrelseserfaring på tværs af dansk industri, bl.a. lyd, stål, transport, vand og automation. Han er eksportuddannet og har boet, arbejdet og studeret i Tyskland.

 

Tilmeld dig gratis Morgenbriefing nu.

Praktisk: Webinaret afvikles via Zoom. Du modtager link til Zoom via mail dagen inden webinaretWebinaret afholdes i samarbejde med Kompetencer til Vækst og German Danish Innovation. 

 
Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling