Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Skab værdi i din virksomhed med AI (kunstig intelligens)


Dato og tid

Torsdag d. 14. marts 2024 kl. 09:00 til 10:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. marts 2024 kl. 08:55

Sted

Webinar Webinar

Skab værdi i din virksomhed med AI (kunstig intelligens)


Skab værdi i din virksomhed med AI
 

Hvordan kan du bruge AI i din virksomhed? AI åbner op for helt nye muligheder for små og mellemstore virksomheder - Men det kan være svært at overskue, hvor du skal starte. På dette webinar stiller vi skarpt på potentialet, men også på typiske udfordringer og de etiske overvejelser, som du bør gøre dig.

 
 
 
Program

  • Hvad er AI? Få en forklaring i øjenhøjde på, hvad kunstig intelligens er, og hvordan den har udviklet sig gennem tiden.

  • Muligheder og trusler: udforsk de utallige muligheder, AI tilbyder, og lær om de udfordringer og etiske overvejelser, det medfører.

  • AI's betydning for din virksomhed: forstå, hvordan AI kan tilpasses og anvendes i din specifikke forretningskontekst for at skabe vækst og innovation.

  • Case: Mød virksomheden BeWo
    BeWo har udviklet et AI-værktøj til beregning af CO2-emissioner (ESG-rapportering). De fortæller om processen med at få AI ind i deres virksomhed. 

  • Dine næste skridt: få konkrete råd om, hvordan du kan begynde din AI-rejse, inklusive information om vores AI-tjek / AI-Boost-program. 
 

Hvad får du ud af at deltage på webinaret? 

 
  1. Forstå fremtidens teknologi: lær, hvordan AI kan revolutionere måden, vi driver forretning på, og forbered dig på fremtidens udfordringer og muligheder.

  2. Få konkurrencemæssige fordele: opdag, hvordan du kan udnytte AI til at skabe en konkurrencemæssig fordel i din branche.

  3. Praktisk anvendelse: få indsigt i, hvordan AI allerede anvendes i forskellige sektorer, og hvordan du kan overføre disse læringer til din egen virksomhed.
 
Vi glæder os til at "se" dig på webinaret! 
 
 
Book et AI-tjek med forretningsudvikler Mikael Jespersen 

Med et AI-tjek får du et 360 graders overblik over de muligheder, du har for at bruge AI i din virksomhed fx til hjælp til at løse rutineopgaver eller til at effektivisere, nytænke og skabe værdi inden for alle virksomhedens forretningsområder: Jeres forretningskoncept, kunderelationer, den daglige drift og jeres organisation. 
 
Book dit gratis AI-tjek her
 
 
Webinaret afholdes af AI-Boost, som er støttet af EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Se mere her: https://www.ai-boost.dk/
 
 
                        
 

Kontaktinformation til arrangør

AI-Boost | Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 5372 7100
mpj@ehsj.dk

Kontaktinformation til arrangør

AI-Boost | Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 5372 7100
mpj@ehsj.dk