Hop til hovedindholdet

Erhvervshus Sjælland logo

Hvordan ser fremtiden ud for lokale fødevarevirksomheder?


Dato og tid

Torsdag d. 29. februar 2024 kl. 13:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. februar 2024 kl. 23:30

Sted

RUC, Jernbanegade 3B, 4000 Roskilde RUC
Jernbanegade 3B
4000 Roskilde

Hvordan ser fremtiden ud for lokale fødevarevirksomheder?



Er du fødevareproducent og klar på næste skridt for din forretning? Så kom til workshop i Roskilde, hvor Jesper Zeihlund fra Local Food Mind og andre spændende oplægsholdere kommer med bud på kommende trends i fødevare- og biotekindustrien.
 
Forbrugerne er – så småt – ved at ændre mad- og indkøbsvaner, så de jagter lokalt producerede fødevarer. Men hvad sker der på de lidt større linjer – og kan branchen selv gøre noget for at påvirke forbruget? 
 


Det får du

 

Trendspotting og innovation: Hør andre fra branchen, og få indblik i de seneste trends og innovative løsninger indenfor fødevare og koblinger til biotek

Bæredygtighed: Hør, hvordan ESG-principper kan blive en styrke i din virksomhed

Eksperter: Hør fra danske og tyske eksperter om, hvad der sker på området

Fremtidssikring: Få redskaber til at forstå og navigere i udfordringer og muligheder i din virksomhed

Samarbejder: Mød andre fra fødevarebranchen og drøft strategier og innovative løsninger med fagfolk fra branchen

Branchens fremtid: Bidrag til snak om, hvordan fremtidens fødevare- og biotekindustri bliver skabt 

 

Parkeringsforhold

Vi henviser til parkeringshuset på Sortebrødreplads i Roskilde, hvor de to første timer er gratis.

 

 

   

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 6188 4627
mpr@ehsj.dk

Kontaktinformation til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 6188 4627
mpr@ehsj.dk