Erhvervshus Sjælland logo

Få styr på dit forretningsgrundlag

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 09:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 8. maj 2019 kl. 23:00

Sted

Erhvervshus Sjælland, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Erhvervshus Sjælland
Fulbyvej 15
4180 Sorø

Få styr på dit forretningsgrundlag

Vis lignende arrangementer


FÅ STYR PÅ DIT FORRETNINGSGRUNDLAG

business idea
EKSKLUSIVT FOR VÆKSTFABRIKANTER

Underviser:
Claus Kaaber

Workshoppens vigtige nøgleord er: Forretningsidé, forretningsmodel, mission, vision, marked, kundesegment, produkter og priser. Kort sagt bliver der sat spotlight på det kommercielle grundlag for din virksomhed og på det fundament som virksomheden skal drives på og gøre det muligt at få succes.

Du vil på workshoppen få større klarhed over din grundlæggende forretningsidé og arbejde med virksomhedens mission og vision. Workshoppen sætter desuden vigtigt fokus på virksomhedens forretningsmodel – altså hvordan pengene skal tjenes. Du får også klarhed over det marked din virksomhed skal konkurrere på. Der bliver taget fat på arbejdet med en SWOT analyse, der skal sikre en bevidsthed om, hvilke styrker, svagheder, trusler og muligheder, der er i forhold til din virksomhed. Afslutningsvis bliver der også kigget nærmere på produktsortiment, prissætning, indtægtskilder og konkurrenter.

Udbytte: Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse, så deltagerne får størst muligt udbytte. Du kan efter workshoppen arbejde videre med at skabe en klar idébeskrivelse og mission, der vil gøre dig i stand til forklare din virksomhed og få vigtig feedback, der kan bruges til forretningsudvikling. Du får taget nogle vigtige skridt mod et formuleret forretningsgrundlag, der vil skabe større meningsfuldhed omkring virksomheden. Du får større indsigt i dit marked og dine konkurrenter samt hvordan du kan bruge dine ydelser/produkter samt prissætning til at erobre markedsandele. Desuden får du åbnet øjnene for andre mulige indtægtskilder og prisstigninger, der kan gavne din indtjening.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer og strømforsyning. Der bliver på workshoppen arbejdet med digitale dokumenter som sendes til deltagerne inden workshoppen og som de skal have adgang til. Derudover medbringes eventuelt strategi-materiale og forretningsplan, der allerede er udarbejdet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 3155 3035
info@ehsj.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervshus Sjælland
Tlf: +45 3155 3035
info@ehsj.dk